Ολα τα χρησιμοποιείς και σε χρησιμοποιούν.
Να είσαι χρηστικός και να φθείρεσαι όπως ορίζει
η φύση σου. Να είσαι δοτικός. Κανείς δε μπορεί να
σου πάρει τίποτα, μόνο τη γεύση σου. Οσο περισσότερο
δίνεσαι, τόσο υπάρχεις. Οσο αφήνεσαι, τόσο μεγαλώνεις.
...Ολα είναι μικρά και περαστικά. Μόνο ένα είναι μεγάλο.
Το νόημα τους..
Λιώσε, πριν μορφοποιηθείς. Τίποτα δε σου ανήκει.
Μόνο το ταξίδι.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 666

"Ο έχων νούν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς". (Αποκάλυψη)

Μία μόνο πρόταση απο ένα βιβλίο, στάθηκε ικανή για να δημιουργήσει το απόλυτο σκηνικό τρόμου γύρω απο τον εντελώς παρεξηγημένο, αλλά και ιερό αριθμό 666.
Κατά τον Πυθαγόρα, ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ψυχής.
Κατά τον κορυφαίο καθηγητή μαθηματικό Λευτέρη Αργυρόπουλο, ο αριθμός 6 είναι το εμβαδόν του ζωογονικού τριγώνου, το οποίο αποτελεί την ουσία της εξελίξεως της ψυχής διότι καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του.
Η ισχυροποίηση του αριθμού 6, αριθμού της ψυχής, διά του πολλαπλασιασμού με τον εαυτό του, δηλαδή 6 Χ 6 = 36, καθιστά την ουσία του αριθμού 36 ικανή να εκπροσωπήσει το πρώτο Γαλαξιακό αριθμητικό κύτταρο διά των 36 δεκανών του Ζωδιακού κύκλου, αντικατοπτρισμού των Αστερισμών. Συνεπώς ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος, ο μεταξύ της ασάρκου καταστάσεως της ψυχής στην αρχική της υπόσταση του 6 και της τελικής κατάστασης της ώς 6 Χ 6 Χ 6 της τελειότητας του Ψυχογονικού κύβου.
Το γράμμα C έχει την αριθμητική τιμή 18 (6+6+6). Όμως απο τη χημεία γνωρίζουμε οτι ο άνθρακας (carbon) συμβολίζεται με το ίδιο γράμμα, δηλ. το C. Αυτός ο συμβολισμός δεν είναι τυχαίος διότι η μοριακή δομή του άνθρακα (C) χαρακτηρίζεται απο 6 πρωτόνια, 6 νετρόνια και 6 ηλεκτρόνια.
Η εκπληκτική Αλτάνη, στο βιβλίο της Άρρητοι Λόγοι γράφει τα εξής : Το τετράγωνο του 6 είναι 36. Ο αριθμός 36 είναι ο ενδιάμεσος χώρος αυτός που συνδέει και ενοποιεί το 6 στην πρώτη δύναμη, δηλαδή την Ψυχή.
Οι Πυθαγόρειοι λάμβαναν ιδιαιτέρως υπόψιν τον αριθμό 216 διότι μέσω αυτού, επικοινωνούσαν με τον Ψυχογονικό κύβο. Γιατί το 216 ; Διότι,
6 Χ 6 Χ 6 = 216.
Ο αριθμός 6 συνδέεται με την ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος, του "ζωογονικού τριγώνου" διά του οποίου διατυπώθηκε το θεώρημα "το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών".
Τον αριθμό 216, ο Πυθαγόρας ονόμαζε "ψυχογονικό κύβο" και τον συσχέτιζε με τον ελάχιστο αριθμό των ημερών που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος, δηλαδή 7Χ30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6 προστίθεται, διότι δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιήται στον κύβο του αριθμού 6.
Το 666 είναι η διάμετρος ενός κύκλου του οποίου η περιφέρεια είναι 2093, αλλά το 2093 είναι η διαγώνιος ενός τετραγώνου του οποίου οι πλευρές είναι 1480, ο αριθμός της ελληνικής λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.

Ο αριθμός 666 συνδέεται άμεσα με τον γίγαντα Ελληνισμό, τον φόβο και τον τρόμο των Χριστιανών, για αυτό και τον ονόμασαν Σατανά, δηλαδή "εχθρός". Διότι ο Σατανάς των Χριστιανών, δεν είναι άλλος απο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Ο αριθμός 666 είναι ο λεξάριθμος του ονόματος του προπάτορα της ελληνικής φυλής. Το όνομα του, ΙΑΠΕΤΟΣ. Με τον αριθμό αυτό συνδέεται και η Δήμητρα με την Περσεφόνη :
ΔΗΜΗΤΗΡ + ΚΟΡΗ = 666

Επίσης :
Η ΙΔΕΑ ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ = 666
ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ = 666
ΑΕΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ = 666
ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ = 666

Βέβαια, κάποιος που είναι ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗΣ και ΑΓΑΘΟΔΟΤΗΣ, για τους Χριστιανούς είναι ο ίδιος ο Σατανάς εφόσον :
ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ = 666

ΕΛΛΑΣ = 266
ΕΞΑΣ = 266

Αλλά 666 είναι και ο λεξάριθμος του Σείριου-Απόλλωνα : Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α'=666
Απόλλωνας. Αυτός που οι Χριστιανοί του πρόσθεσαν ένα ακόμα "υ" για να γίνει ο δικός τους Απολλύων. Αυτός που φέρει το Φώς, ο Εωσφόρος, όνομα που βεβηλώθηκε όταν αποδόθηκε στον "άρχοντα του σκότους".

Επίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Αργυρόπουλο, ο λεξάριθμος της λέξεως ΕΛΛΗΝ είναι ο αριθμός 123 ο οποίος αποτελείται απο τους τρείς πρώτους διαδοχικούς ακέραιους 1,2 και 3 οι οποίοι είναι και διαιρέτες του πρώτου τέλειου αριθμού, δηλαδή του 6.
Ας θυμηθούμε όμως και το "τρίς έξ" (666) του Αισχύλου. Στην αρχαία Ελλάδα, το παιχνίδι των κύβων παιζόταν με τρείς κύβους. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν να φέρει ο παίχτης τρείς εξάρες. Έτσι, η φράση "τρίς έξ" έγινε παροιμία που λεγόταν σε περίπτωση μεγάλης επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: